HOME
ABOUT US
STAFFS
Students
Current Students
Current Master Students
Current Ph.D. Students
Graduated Students
Graduated Master Students
Graduated Ph.D. Students
PUBLICATIONS
INTERNATIONAL JOURNAL
NATIONAL JOURNAL
OUR RESEARCH
NEWS
STARCH LINK
ANALYTICAL SERVICES
Scientific Instruments
Services
LECTURE MATERIALS
Carbohydrate Technology
Functional Properties
FIND US ON FACEBOOK
Graduated Master Students
Ms. Aubolwan Rangsin
Year of graduation :
2018
Thesis title :
English :
Inclusion Complexation of Tributyrin with Cassava Amylose
Thai :
การห่อหุ้มไตรบิวทิรินด้วยอะไมโลสจากแป้งมันสำปะหลัง
Read More
Ms. Nachanok Nuthong
Year of graduation :
2016
Thesis title :
English :
Effects of waxy starch and food additives on properties of frozen rice flour gel
Thai :
ผลของแป้งแว๊กซี่และสารเติมแต่งในอาหารต่อสมบัติเจลฟลาวร์ข้าวแช่แข็ง
Read More
Ms. Parichat Lertprasertphan
Year of graduation :
2014
Thesis title :
English :
Size and structure of starch microspheres prepared from acid-hydrolyzed cassava starch
Thai :
ขนาดและโครงสร้างของสตาร์ชไมโครสเฟียร์ที่เตรียมจากแป้งมันสำปะหลังที่ผ่านการย่อยด้วยกรด
Read More
Mr. Attapon Chansangiam
Year of graduation :
2013
Thesis title :
English :
Fiber fortification of rice noodle by adding canna starch and agricultural by-products
Thai :
การเพิ่มปริมาณไฟเบอร์ในเส้นก๋วยเตี๋ยวโดยใช้แป้งพุทธรักษาและวัสดุเหลือใช้
Read More
Mr. Anantachai Panchamawat
Year of graduation :
2013
Thesis title :
English :
Improvement of rice noodle quality with octenyl succinylated cassava starch and octenyl succinylated rice flour
Thai :
ผลของการเติมสตาร์ชมันสำปะหลังและฟลาวร์ข้าวเจ้าที่ผ่านการดัดแปรด้วยออคทินิลซัคซินิคแอนไฮไดร์ดต่อคุณภาพของเส้นก๋วยเตี๋ยว
Read More
Ms. Dussadee Chanwarunyu
Year of graduation :
2013
Thesis title :
English :
Formation and characterization of spherulites from cassava starch
Thai :
การเตรียมและศึกษาคุณลักษณะของสเฟียรูไลต์จากแป้งมันสำปะหลัง
Read More
Ms. Porntip Keemabud
Year of graduation :
2013
Thesis title :
English :
Hydroxypropylation of debranched normal and waxy rice starches
Thai :
การดัดแปรแป้งข้าวเจ้าและแป้งข้าวเหนียวตัดกิ่งด้วยวิธีไฮดรอกซีโพรพิเลชัน
Read More
Mr. Pongpat Sawasdee
Year of graduation :
2011
Thesis title :
English :
Assessment of canna starch as an ingredient for the production of dry rice noodles
Thai :
การประเมินความเป็นไปได้ในการใช้แป้งพุทธรักษาเป็นส่วนผสมในการผลิตก๋วยเตี๋ยวเส้นเล็กอบแห้ง
Read More
Ms. Nateetip Leenawarat
Year of graduation :
2011
Thesis title :
English :
Modification of canna starch by esterification with octenyl succinic anhydride
Thai :
การดัดแปรแป้งพุทธรักษาโดยปฏิกิริยาเอสเทอริฟิเคชันด้วยออคทินิลซัคซินิคแอนไฮไดรด์
Read More
Ms. Juraluck Juansang
Year of graduation :
2010
Thesis title :
English :
Effect of gelatinization on slowly digestible starch and resistant starch of physically and chemically modified canna starches
Thai :
ผลของสภาวะในการเกิดเจลาติไนเซชันต่อปริมาณ slowly digestible starch และ resistant starch ของแป้งพุทธรักษาที่ผ่านการดัดแปรโดยวิธีทางกายภาพและเคมี
Read More
Ms. Yuree Wandee
Year of graduation :
2010
Thesis title :
English :
Effects of gelatinization and gel storage conditions on formation of canna resistant starch
Thai :
ผลของเจลาติไนซ์และการเก็บเจลที่สภาวะต่างๆต่อการเกิด resistant starch ของแป้งพุทธรักษา
Read More
Mr. Noppong Chanprasert
Year of graduation :
2009
Thesis title :
English :
Surface morphology and release property of urea fertilizer coated with stearic acid and starch
Thai :
ลักษณะพื้นผิวและคุณสมบัติในการปลดปล่อยสารของปุ๋ยเม็ดยูเรียที่เคลือบด้วยกรดสเตรียริกและแป้ง
Read More
Mr. Banluesak Sirimongkolwech
Year of graduation :
2007
Thesis title :
English :
Controlled release of ammonium nitrate fertilizer coated with starches
Thai :
การเคลือบเม็ดปุ๋ยยูเรียด้วยแป้งเพื่อควบคุมการปลดปล่อยสาร
Read More
Mr. Yingsak Kraipinit
Year of graduation :
2007
Thesis title :
English :
Effect of gel preparation on water absorbency of hydrogel from cassava and canna starches
Thai :
ผลของการเตรียมเจลแป้งต่อสมบัติการดูดซับน้ำของไฮโดรเจลจากแป้งมันสำปะหลังและแป้งพุทธรักษา
Read More
Ms. Oaraween Chayapham
Year of graduation :
2007
Thesis title :
English :
Improvement of rice paper quality by blending rice flour with canna starch
Thai :
การปรับปรุงคุณภาพแผ่นแป้งแหนมเนืองโดยการใช้แป้งผสมระหว่างแป้งข้าวเจ้ากับแป้งพุทธรักษา
Read More
Ms. Issaraporn Emrat
Year of graduation :
2007
Thesis title :
English :
Modification of canna starch with sodium trimetaphosphate
Thai :
การดัดแปรแป้งพุทธรักษาด้วยวิธีครอสลิงกิงค์โดยใช้โซเดียมไตรเมทาฟอสเฟต
Read More
Mr. Khasipoom Thaunkhong
Year of graduation :
2006
Thesis title :
English :
Application of native and modified canna starches as thickening agent in tomato sauce
Thai :
การประยุกต์ใช้แป้งพุทธรักษาและแป้งพุทธรักษาดัดแปรเพื่อเป็นสารให้ความข้นหนืดในซอสมะเขือเทศ
Read More
Ms. Bongkot Chuenkamol
Year of graduation :
2005
Thesis title :
English :
Modification of edible canna starches by hydroxypropylation
Thai :
การดัดแปรแป้งพุทธรักษากินได้ด้วยวิธีไฮดรอกซีโพรพิลเลชัน
Read More
Ms. Saitawan Loevasut
Year of graduation :
2004
Thesis title :
English :
Effect of gelatinization temperature and time on properties of edible canna starch films formed by solvent casting technique
Thai :
ผลของอุณหภูมิและระยะเวลาในการเตรียมเจลต่อสมบัติฟิล์มแป้งพุทธรักษากินได้ขึ้นรูปโดยวิธี solvent casting
Read More
Mr. Sompong Jakparnevirus
Year of graduation :
2004
Thesis title :
English :
Effect of acylating agents on the production of 2-acetyl-1-pyrroline by Acremonium nigricans
Thai :
ผลของสารให้หมู่อะซิทิลต่อการผลิต 2-acetyl-1-pyrroline โดย Acremonium nigricans
Read More
Ms. Sirirat Saartrat
Year of graduation :
2003
Thesis title :
English :
Modification of edible canna starches by acetylation
Thai :
การดัดแปรแป้งพุทธรักษากินได้ด้วยวิธีแอซิทิลเลชัน
Read More
Ms. Ruethaipak Chansri
Year of graduation :
2002
Thesis title :
English :
Preparation of clear noodle from edible canna starch
Thai :
การผลิตวุ้นเส้นจากแป้งพุทธรักษากินได้
Read More
Ms. Watcharin Chansuwan
Year of graduation :
2001
Thesis title :
English :
Characterization of starch isolated from edible canna rhizome
Thai :
การศึกษาคุณลักษณะของแป้งที่แยกได้จากเหง้าพุทธรักษากินได้ (Canna edulis)
Read More
MORE ARTICLES...
Pasting properties of cassava starch modified by heat-moisture treatment under acidic and alkaline pH environments
Linear and nonlinear rheological behavior of native and debranched waxy rice starch gels
Physicochemical properties of partially debranched waxy rice starch
COPYRIGHT © 2012 CARBOHYDRATE TECHNOLOGY LABORATORY, DIVISION OF BIOCHEMICAL TECHNOLOGY,
SCHOOL OF BIORESOURCES AND TECHNOLOGY, KMUTT. ALL RIGHTS RESERVED.